Μιχαήλ Μ. Τσιτσικόπουλος - Χειρουργός Οδοντίατρος

Lightroom 6954 ph

Σας καλωσορίζουμε στο οδοντιατρείο μας.

Η κλινική μας εξειδικεύεται στα Οδοντικά Εμφυτεύματα και την Αισθητική Οδοντιατρική. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους ασθενείς μας υψηλής ποιότητας οδοντιατρική φροντίδα.

Επιδιώκουμε να εκπαιδεύσουμε τους ασθενείς μας στην αποτελεσματική καθημερινή φροντίδα, και να τους ενθαρρύνουμε σε συστηματικές οδοντιατρικές επισκέψεις για τακτικό έλεγχο. Με το τρόπο αυτό διαγιγνώσκουμε τα όποια προβλήματα έγκαιρα, με αποτέλεσμα η θεραπεία να είναι λιγότερο επεμβατική για τον ασθενή,

Αντιλαμβανόμαστε ότι η υγεία του στόματος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη γενική υγεία των ασθενών μας και φροντίζουμε για αυτή.

Ενημερωνόμαστε συστηματικά για τις εξελίξεις στα υλικά και τις νέες τεχνικές, ώστε να προσφέρουμε στους ασθενείς μας την πιο σύγχρονη, επιστημονικά τεκμηριωμένη θεραπευτική προσέγγιση. Οι ασθενείς μας έχουν πρόσβαση σε κάποιες από τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες της μοντέρνας οδοντιατρικής.

Επενδύουμε στον ιατρικό εξοπλισμό και την δια βίου εκπαίδευση, με τελικό αποδέκτη τον ασθενή.

Στόχος μας η ελάχιστα παρεμβατική οδοντιατρική. Αυτό σημαίνει ότι επιλέγουμε διαδικασίες, οι οποίες θα επιφέρουν το επιδιωκόμενο θεραπευτικό αποτέλεσμα με σεβασμό στους φυσικούς ιστούς.

Γνωρίζουμε ότι το χαμόγελο σας συμβάλλει σημαντικά στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή. Ένα υγιές χαμόγελο σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και ασφάλεια στις συναναστροφές σας.

Στην οδοντιατρική κλινική «dentalworks.gr» είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε σε ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον και να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή θεραπεία, ανώδυνα και με ασφάλεια.

Θέλουμε να αφουγκραστούμε τις ανάγκες σας, να αντιληφθούμε τις προσδοκίες σας και να ανταποκριθούμε σε αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κύριοι άξονες του σχεδιασμού της θεραπείας σας είναι συνοπτικά οι παρακάτω:

  • Πρόληψη
  • Σύγχρονες θεραπείες και τεχνικές- Ελάχιστη παρέμβαση (minimal invasive procedures)
  • Επιστημονικά τεκμηριωμένος θεραπευτικός σχεδιασμός
  • Ανώδυνες διαδικασίες
  • Εκπλήρωση των προσδοκιών σας
  • Συντήρηση του αποτελέσματος

Σας προσφέρουμε ένα ιδανικό περιβάλλον για να ξεκινήσετε το οδοντιατρικό σας ταξίδι.

Blog

Πολλές έρευνες συντείνουν στο συμπέρασμα ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ασθενών, οι οποίοι χρειάζονται οδοντιατρική φροντίδα, δεν την λαμβάνουν, διότι φοβούνται ή αποφεύγουν να προσέλθουν στον οδοντίατρο.

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι ευρέως διαδεδομένα και η χρήση τους ολοένα και αυξάνεται παγκόσμια.Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι ευρέως διαδεδομένα και η χρήση τους ολοένα και αυξάνεται παγκόσμια.Προωθούνται ως μία ασφαλέστερη εναλλακτική στο κλασσικό κάπνισμα, καθώς και ως ένα βοήθημα διακοπής του καπνίσματος.

Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 21:35

Οστική Ανάπλαση

Η οστική ανάπλαση είναι μία συνήθης διαδικασία κατά την διάρκεια της θεραπείας με οδοντικά εμφυτεύματα. Η προβλεψιμότητα  και η επιτυχία των τεχνικών οστικής ανάπλασης εξαρτώνται τόσο από την τεχνική που εφαρμόζεται από τον ιατρό, όσο και από τα βίο-υλικά που εφαρμόζονται.

Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 19:26

Οδοντικά εμφυτεύματα

Εκτιμώντας τις επιλογές που έχουμε για να αποκαταστήσουμε δόντια που λείπουν

Η τοποθέτηση ενός ή περισσοτέρων οδοντικών εμφυτευμάτων μπορεί να είναι μία πολύ απλή ή περισσότερη σύνθετη διαδικασία. Η μετά-χειρουργική φροντίδα είναι πολύ σημαντική, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα μόλυνσης ή άλλων συμβαμάτων.

Η έκθεση έργων τέχνης στο οδοντιατρικό περιβάλλον συμβάλει στην μείωση του οδοντιατρικού stress
της Lucy Wyndham

Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021 04:50

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Οποτεδήποτε συναντάμε κάποιον για πρώτη φορά, είτε προσωπικά, είτε επαγγελματικά, ένα χαμόγελο βοηθάει να «σπάσει ο πάγος». Ένα όμορφο χαμόγελο, μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθηση μας και να μας κάνει να νοιώσουμε πιο άνετα στις κοινωνικές- επαγγελματικές μας υποχρεώσεις και συναναστροφές.

Η ιστορία θα αποτιμήσει την συνολική επίπτωση της πανδημίας COVID-19.  Ωστόσο, πολλοί οδοντίατροι διαπιστώνουν ήδη, άμεσες και έμμεσες επιπτώσεις σε ασθενείς, οι οποίοι προσέρχονται στο ιατρείο και αναζητούν οδοντιατρική θεραπεία ρουτίνας.

Αγαπητοί ασθενείς,

Συμβάλλοντας στην εθνική προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του COVID-19, το ιατρείο παρέμεινε κλειστό, πλην όμως στη διάθεση των ασθενών μας για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών κατά τη διάρκεια εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων.

Ήρθε η ώρα να δρέψουμε τους καρπούς της προσπάθειάς μας και αναγγέλλουμε την πλήρη επαναλειτουργία του ιατρείου μας από την Δευτέρα 04/05/2020.

Η χρήση της μάσκας θα είναι υποχρεωτική για τους πολίτες στις περισσότερες δραστηριότητες εκτός της οικίας τους, ενώ θα πρέπει να χρησιμοποιείται και κατά την παραμονή τους στα ιατρεία και στα εργαστήρια, ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη προστασία από πιθανή διασπορά του νέου κορωνοϊού.

Σελίδα 1 από 3

bannerBottom