Οδοντίατρος

Μιχαήλ Τσιτσικόπουλος D.D.S.

Χειρουργός Οδοντίατρος – Εμφυτευματολόγος

Μιχαήλ Μ. Τσιτσικόπουλος - Χειρουργός Οδοντίατρος

Σας καλωσορίζουμε στο οδοντιατρείο μας.

Η κλινική μας εξειδικεύεται στα Οδοντικά Εμφυτεύματα και την Αισθητική Οδοντιατρική. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους ασθενείς μας υψηλής ποιότητας οδοντιατρική φροντίδα.

Επιδιώκουμε να εκπαιδεύσουμε τους ασθενείς μας στην αποτελεσματική καθημερινή φροντίδα, και να τους ενθαρρύνουμε σε συστηματικές οδοντιατρικές επισκέψεις για τακτικό έλεγχο. Με τον τρόπο αυτό διαγιγνώσκουμε τα όποια προβλήματα έγκαιρα, με αποτέλεσμα η θεραπεία να είναι λιγότερο επεμβατική για τον ασθενή.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η υγεία του στόματος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη γενική υγεία των ασθενών μας και φροντίζουμε για αυτή.

Ενημερωνόμαστε συστηματικά για τις εξελίξεις στα υλικά και τις νέες τεχνικές, ώστε να προσφέρουμε στους ασθενείς μας την πιο σύγχρονη, επιστημονικά τεκμηριωμένη θεραπευτική προσέγγιση. Οι ασθενείς μας έχουν πρόσβαση σε κάποιες από τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες της μοντέρνας οδοντιατρικής.

Επενδύουμε στον ιατρικό εξοπλισμό και την δια βίου εκπαίδευση, με τελικό αποδέκτη τον ασθενή.

Στόχος μας η ελάχιστα παρεμβατική οδοντιατρική. Αυτό σημαίνει ότι επιλέγουμε διαδικασίες, οι οποίες θα επιφέρουν το επιδιωκόμενο θεραπευτικό αποτέλεσμα με σεβασμό στους φυσικούς ιστούς.

Γνωρίζουμε ότι το χαμόγελο σας συμβάλλει σημαντικά στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή. Ένα υγιές χαμόγελο σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και ασφάλεια στις συναναστροφές σας.

Στην οδοντιατρική κλινική «dentalworks.gr» είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε σε ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον και να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή θεραπεία, ανώδυνα και με ασφάλεια.

Θέλουμε να αφουγκραστούμε τις ανάγκες σας, να αντιληφθούμε τις προσδοκίες σας και να ανταποκριθούμε σε αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κύριοι άξονες του σχεδιασμού της θεραπείας σας είναι συνοπτικά οι παρακάτω:

  • Πρόληψη
  • Σύγχρονες θεραπείες και τεχνικές- Ελάχιστη παρέμβαση (minimal invasive procedures)
  • Επιστημονικά τεκμηριωμένος θεραπευτικός σχεδιασμός
  • Ανώδυνες διαδικασίες
  • Εκπλήρωση των προσδοκιών σας
  • Συντήρηση του αποτελέσματος

Σας προσφέρουμε ένα ιδανικό περιβάλλον για να ξεκινήσετε το οδοντιατρικό σας ταξίδι.

Βιογραφικό

O Μιχάλης Τσιτσικόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα και εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1991, από όπου και αποφοίτησε το 1997.

Στη συνέχεια υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στον Στρατό Ξηράς με την ειδικότητα του Οδοντίατρου.

Ασκεί την οδοντιατρική από το 2000 στο ιδιωτικό του ιατρείο, με κύρια ενασχόληση την Αισθητική Οδοντιατρική και τα Οδοντικά εμφυτεύματα.

Την περίοδο 2005-2006 παρακολούθησε επιτυχώς το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα στην ΠΕΡΙΟΔΟΝΤΟΛΟΓΙΑ του Πανεπιστήμιο Witten- Herdecke της Γερμανίας, διάρκειας ενός έτους.

Το 2008 μετέβη στις ΗΠΑ, όπου παρακολούθησε μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Oδοντική Eμφυτευματολογία, στο UCLA, διάρκειας ενός έτους, υπό την επίβλεψη του Καθηγητή Sascha Jovanovic.

Στη συνέχεια ασχολήθηκε με αποκαταστάσεις ολικής νωδότητας με εμφυτεύματα καθώς και με τεχνικές αναγέννησης οστού.

Από το 2015, συνεργάζεται με κλινικές εμφυτευμάτων στο Λονδίνο, με αποκλειστικό αντικείμενο την τοποθέτηση και αποκατάσταση εμφυτευμάτων και ειδικότερα θεραπείες ολικής αποκατάστασης στόματος με εμφυτεύματα, τεχνικές ανάπλασης οστού, χρήση a-PRF και άλλα (All on four, All on six).

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας.

CTA

Επικοινωνήστε μαζί μας