Παρουσίαση της θεραπείας ‘Teeth in a day’ στο Abu Dabhi

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ημερίδα, αφιερωμένη στα οδοντικά εμφυτεύματα, η οποία έλαβε χώρα στο Etihad Towers, στο Abu Dabhi.

Την ημερίδα παρουσίασε ο κος Μιχάλης Τσιτσικόπουλος, Χειρουργός Οδοντίατρος-Εμφυτευματολόγος, επιστημονικός διευθυντής της κλινικής οδοντικών εμφυτευμάτων dentalworks.gr.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκε από τον κο Τσιτσικόπουλο, η θεραπεία ολικής αποκατάστασης του στόματος σε μία ημέρα ‘’Δόντια σε μία ημέρα’’ ή ‘’Teeth in a day’’.

Η θεραπεία αυτή δίνει άμεση λύση σε ασθενείς που πρόκειται να χάσουν ή έχουν ήδη χάσει όλα τους τα δόντια και χρειάζονται άμεση αποκατάσταση με σταθερά δόντια και εμφυτεύματα.

Στις εργασίες της ημερίδας παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα οφέλη για τον ασθενή, όπως οι διαδικασίες ελάχιστης χειρουργική παρέμβασης και μετα-τραυματικού πόνου, καθώς και η δυνατότητα άμεσης αποκατάστασης με σταθερά δόντια την ίδια μόλις ημέρα.

Ο κος Τσιτσικόπουλος παρουσίασε 8 κλινικά περιστατικά ολικής αποκατάστασης στόματος με εμφυτεύματα, ενώ ακολούθησε πρακτική εξάσκηση των συμμετεχόντων πάνω σε ομοιώματα γνάθων.

Έδωσαν το παρόν, έμπειροι οδοντίατροι, τόσο από το Dubai, όσο και από το Abu Dabhi και αντάλλαξαν απόψεις τόσο για το χειρουργικό, όσο και για το προσθετικό πρωτόκολλο.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από το ‘’Open Dental Community’’ και το παράρτημα της ‘’TRATE’’ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

CTA