Είπαν για εμάς

Maro Kenanidou
Maro Kenanidou
22/09/2021
Ο φόβος μου ήταν ο μεγαλύτερος εχθρός για τα δόντια μου. Φυσικά και έφτασα σε ένα σημείο πολύ δύσκολο. Εμπιστεύτηκα τον Κο Τσιτσικόπουλο και έβαλα εμφυτεύματα σε άνω και κάτω γνάθω. Ό τι μου είπε...Έτσι και έγινε. Έκανε και κάνει ό τι πρέπει. Τώρα είμαι στην τελική ευθεία και ευχαριστώ πολύ που βρέθηκε στον δρόμο μου και μου χάρισε απλόχερα το χαμόγελό μου!!!
Constantinos Iliopoulos
Constantinos Iliopoulos
17/09/2021
Πολύ καλός επιστήμων και άνθρωπος. Λεπτομερής και υπεύθυνος στη δουλειά του.
_Annia_
_Annia_
16/09/2021
Ειναι πολύ ευγενικος, προσιτος και παντα προθυμος να σου εξηγήσει με απλα λογια ο,τι τον ρωτήσεις! Τον εμπιστευτηκα για ενα θεμα ορθοδοντικης και τον συστήνω και σε εσας!
tasos mameletzis
tasos mameletzis
23/08/2021
Εξαιρετικός γιατρός και άκρως επαγγελματίας. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Κorina Κotoula
Κorina Κotoula
20/08/2021
Εξαιρετικός ιατρός! Εκτός από γνώσεις, έχει μεγάλη ευγένεια και σχολαστικότητα. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Α. Σ.

“Από μικρό παιδί ταλαιπωρούμαι με τα δόντια μου. Στα 30 τα περισσότερα δόντια μου είχαν απονευρώσεις και θήκες. Στα 50 μου, τα πάνω δόντια ήταν σπασμένα ή έλλειπαν. Ο οδοντίατρος μου, μου έβγαλε τα δόντια και μου έφτιαξε μασέλα, αλλα ποτε μου δεν κατάφερα να την συνηθίσω. Έτσι αναζήτησα λύση στα εμφυτεύματα και επισκέφθηκα τον κ. Τσιτσικόπουλο. Από την πρώτη επίσκεψη ένοιωσα άνετα και του εμπιστέφθηκα την θεραπεία μου. Μετά την τοποθέτηση 6 εμφυτευμάτων πάνω, προσάρμοσε μια σταθερή γέφυρα. Μπορώ πλέον να τρώω κανονικά και να γελάω άφοβα. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.»

Β.Ι

«Η φοβία για τον οδοντίατρο και η παραμέληση από μέρους μου, με οδήγησαν σε ένα στόμα όλο προβλήματα. Οι οδοντίατροι που επισκέφθηκα πρότειναν εξαγωγή όλων των δοντιών, προσωρινες μασέλες και εμφυτευματα. Ο φόβος μου ότι θα μείνω χωρίς δόντια, με έκανε να μην μπορω να παρω την απόφαση να προχωρήσω. Επισκέφθηκα τον κ. Τσιτσικόπουλο και μου εξήγησε το “teeth in a day”. Μου είπε πως μολις βγάλει τα δόντια μου, θα τοποθετήσει αμέσως εμφυτευματα και αμέσως μετά γέφυρα, ώστε να μην φορέσω μασέλα ούτε για μια μερα. Έτσι κι έγινε. Σε μια ημέρα έγιναν όλα, στο ιατρείο, χωρίς καθόλου πόνο. Το απόγευμα της ίδιας μέρας ειχα τα δόντια βιδωμένα στα εμφυτευματα. Η εμπειρία ήταν καλή και το αποτέλεσμα καταπληκτικό»

Γ. Κ

«Στα 15 έπεσα και χτύπησα τα δυο μπροστινά μου δόντια. Μετά από χρόνια μαύρισαν, έκαναν αποστήματα και μου συνέστησαν την αφαίρεση τους. Αφου το έψαξα αρκετά, έμαθα για την δυνατότητα να μπουν εμφυτευματα και δόντια την ίδια μερα. Πήγα στο ιατρείο του κ. Τσιτσικοπουλου. Από την πρώτη στιγμη με κέρδισαν η συνέπεια σε αυτα που μου είπε και ο επαγγελματισμός. Η δουλεια που εγινε ήταν άψογη, χωρίς πόνο, χωρίς ταλαιπωρία. Την μερα των εξαγωγών μπήκαν δυο εμφυτευματα και τα αντίστοιχα δόντια.»

Δ.Τ

«Η φροντίδα των δοντιών μου ήταν πάντα μία από τις προτεραιότητες μου. Έτσι δεν ειχα οδοντικά προβλήματα. Ωστόσο, ποτέ μου δεν αποδέχθηκα αυτα τα μικρά κενά ανάμεσα στα μπροστινά μου δόντια, τα οποία μου χαλούσαν το χαμόγελο μου. Επισκέφθηκα τον κ. Τσιτσικόπουλο. Από την αρχή μου εξήγησε ότι αν θέλω να κλείσω τα κενά έχω δύο επιλογές, ορθοδοντική ή όψεις. Επέλεξα το δεύτερο, ως πιο γρήγορο και δεν το μετάνιωσα. Μετά από 3 ραντεβού, τοποθέτησε τις όψεις και με πολύ απλό τρόπο άλλαξε τελείως το χαμόγελο μου. Τον ευχαριστώ πολύ για την προσοχή που έδειξε ώστε να κατανοήσει τις ανάγκες μου και φυσικά για  το τελικό αποτέλεσμα που είναι καταπληκτικό»

Ε.Ν

« Μετά από πολλές έρευνες, πραγματικά βρηκα αυτό που έψαχνα! Ιατρείο που να συνδυάζει προσιτή τιμή και σύγχρονο και καθαρό περιβάλλον. Με βόλεψε κιόλας γιατί είναι δίπλα στη στάση του ΚΑΤ. Για να μην τα πολυλογώ συστήνω ανεπιφύλακτα, άψογη δουλειά»

ΣΤ. Κ

«Επισκέφτηκα τον κ. Τσιτσικόπουλο μετά από αρκετές επισκέψεις σε άλλους οδοντιάτρους….. Ο κ. Τσιτσικόπουλος κατάφερε σε μόνο τρεις επισκέψεις να μου βάλει όψεις κάνοντας έτσι το χαμόγελό μου όμορφο και κατάλευκο!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ!! οικονομικά δε, δεν εχω παράπονο!!!»

Ζ. Λ

« Η αληθεια είναι οτι η μασέλα που φορούσα δεν με βόλευε για πολλούς και διάφορους λόγους… και πίστευα ότι δεν υπήρχε άλλη λύση στο πρόβλημα μου. Φαίνεται πως έκανα λάθος καθώς οικονομικά και γρήγορα έβαλα εμφυτευματα και ηρέμησα. Ο γιατρός μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη και σοβαρότητα.»

Η. Π

 «Πολύ καλός γιατρός, θεραπεία χωρίς πόνο, άριστα αποτελέσματα.»

Μ.Λ

«Έχουν περάσει 3 εβδομάδες από τη χειρουργική επέμβαση εμφύτευσης και το αποτέλεσμα έχει ξεπεράσει τις αρχικές προσδοκίες μου. Aπό την πρώτη στιγμή ο κ. Τσιτσικόπουλος μου εξήγησε βήμα-βήμα τη διαδικασία και οι ειλικρινείς απαντήσεις του στις ερωτήσεις μου με έκαναν να νιώσω ασφαλής για την επιλογή μου. Την ημέρα της διαδικασίας ο κ.Τσιτσικόπουλος  έκανε πράξη ακριβώς αυτό που υποσχέθηκε στο πρώτο μας ραντεβού, αλλάζοντας ριζικά τη ζωή μου. Χαμογελώ και πάλι με αυτοπεποίθηση και το χρωστάω στον κ. Τσιτσικόπουλο».

Ν.Β

«Για χρόνια ζήλευα τα καλοσχηματισμένα και λαμπερά χαμόγελα. Απέφευγα να χαμογελώ, γιατί αισθανόμουν ανασφάλεια για τα δόντια μου. Μέχρι που ένας συνεργάτης στη δουλειά μου σύστησε το  DENTALWORKS.  Ο κ. Τσιτσικόπουλος μου πρότεινε θεραπεία με όψεις πορσελάνης, μια ανώδυνη και γρήγορη διαδικασία, με εγγυημένο αποτέλεσμα χάρη στην πολυετή εμπειρία του γιατρού στην αισθητική οδοντιατρική. Στα 47 μου χρόνια, απέκτησα ίσια, λαμπερά δόντια και πλέον για πρώτη φορά στη ζωή μου έχω κάθε λόγο να δείχνω το χαμόγελό μου».

CTA

Επικοινωνήστε μαζί μας