Γιατί να μας επιλέξετε

Η κλινική μας εξειδικεύεται στα Οδοντικά Εμφυτεύματα και την Αισθητική Οδοντιατρική. Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ασθενείς κάθε ηλικίας, σύμφωνα με τις θεραπευτικές ανάγκες και ακολουθώντας την επιστημονική τεκμηρίωση.

Photo by Jamie Brown

Το χαμόγελο είναι ανάγκη

Γνωρίζουμε ότι το χαμόγελο σας συμβάλλει σημαντικά στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή. Ένα υγιές χαμόγελο σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και ασφάλεια στις συναναστροφές σας. Στην οδοντιατρική κλινική «dentalworks.gr» είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε σε ένα σύγχρονο, ευχάριστο περιβάλλον και να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή θεραπεία, ανώδυνα και με ασφάλεια..

Photo by Susan G. Komen 3-Day

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία και στόχος μας είναι να προάγουμε την στοματική υγεία των ασθενών μας. Αυτό απαιτεί την εκπαίδευση των ασθενών στη συντήρηση και διατήρηση ενός υγιούς στόματος και την εφαρμογή θεραπευτικών σχημάτων, τα οποία θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους και θα τους διατηρούν υγιείς. Για το σκοπό αυτό προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα θεραπειών, βασισμένο στις πιο προηγμένες και επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές και θεραπευτικές μεθόδους.

Photo by Kelly Sikkema

Πρόληψη

Σκοπός τη πρόληψης είναι να προλάβει τυχόν οδοντικά ή προβλήματα ούλων στο ξεκίνημα τους. Η έγκαιρη διάγνωση μας δίνει την δυνατότητα να σας προτείνουμε ένα απλό, ελάχιστα επεμβατικό θεραπευτικό σχήμα (Οδοντιατρική ελάχιστης παρέμβασης- Minimal invasive dentistry).

Photo by Domenico Loia

Σύγχρονες τεχνικές

Εφαρμογή σύγχρονων θεραπειών και τεχνικών, πάντα με γνώμονα την ελάχιστη παρέμβαση και την διατήρηση των φυσικών ιστών, Ελάχιστα επεμβατική οδοντιατρική σημαίνει την εφαρμογή θεραπειών, οι οποίες σέβονται και διατηρούν κατά το δυνατόν τους φυσικούς ιστούς. Με λίγα λόγια αναγνωρίζουμε ότι τίποτα δεν είναι τόσο καλό για τον ασθενή όσο η διατήρηση των φυσικών δομών στο στόμα, όπως τα δόντια, τα ούλα και το οστό.

Photo by Mulyadi

Επιστημονική τεκμηρίωση

Επιστημονικά τεκμηριωμένος θεραπευτικός σχεδιασμός (evidence based dentistry).

Photo by Jonathan Borba

Οδοντιατρική χωρίς πόνο

Ανώδυνες χειρουργικές διαδικασίες

Συνεργάτες μας: