Γιατί να μας επιλέξετε

Η κλινική μας εξειδικεύεται στα Οδοντικά Εμφυτεύματα και την Αισθητική Οδοντιατρική. Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ασθενείς κάθε ηλικίας, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε ασθενή.

Γνωρίζουμε ότι το χαμόγελο σας συμβάλλει σημαντικά στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή. Ένα υγιές χαμόγελο σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και ασφάλεια στις συναναστροφές σας.

Στην οδοντιατρική κλινική «dentalworks.gr» είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε σε ένα σύγχρονο, ευχάριστο περιβάλλον και να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή θεραπεία, ανώδυνα και με ασφάλεια.

Στόχος μας είναι να αφουγκραστούμε τις προσδοκίες σας και να ανταποκριθούμε σε αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία και στόχος μας είναι να προάγουμε την στοματική υγεία των ασθενών μας. Αυτό απαιτεί την εκπαίδευση των ασθενών στη συντήρηση και διατήρηση ενός υγιούς στόματος και την εφαρμογή θεραπευτικών σχημάτων, τα οποία θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους και θα τους διατηρούν υγιείς. Για το σκοπό αυτό προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα θεραπειών, βασισμένο στις πιο προηγμένες και επιστημονικά τεκμηριωμένες τεχνικές και θεραπευτικές μεθόδους.

Κύριοι άξονες του σχεδιασμού της θεραπείας σας είναι συνοπτικά οι παρακάτω:

- Πρόληψη

Σκοπός τη πρόληψης είναι να προλάβει τυχόν οδοντικά ή προβλήματα ούλων στο ξεκίνημα τους.     Η έγκαιρη διάγνωση μας δίνει την δυνατότητα να σας προτείνουμε ένα απλό, ελάχιστα επεμβατικό θεραπευτικό σχήμα (Οδοντιατρική ελάχιστης παρέμβασης- Minimal invasive dentistry).                               

- Εφαρμογή σύγχρονων θεραπειών και τεχνικών, πάντα με γνώμονα την ελάχιστη παρέμβαση και την διατήρηση των φυσικών ιστών,

Ελάχιστα επεμβατική οδοντιατρική σημαίνει την εφαρμογή θεραπειών, οι οποίες σέβονται και διατηρούν κατά το δυνατόν τους φυσικούς ιστούς. Με λίγα λόγια αναγνωρίζουμε ότι τίποτα δεν είναι τόσο καλό για τον ασθενή όσο η διατήρηση των φυσικών δομών στο στόμα, όπως τα δόντια, τα ούλα και το οστό.

Στην επίτευξη αυτού του στόχου συμβάλουν

  1. Η  πρόληψη και έγκαιρη θεραπεία
  2. Ο συχνός επανέλεγχος ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τον οδοντίατρο
  3. Αφαίρεση και αντικατάσταση με τεχνητά υλικά, όσο λιγότερο δοντιού γίνεται
  4. Η εφαρμογή ενθέτων/ επενθέτων αντί για θήκες. Αυτό σημαίνει ότι αντί να τροχίσουμε ένα δόντι για θήκη, διατηρούμε το υγιές τμήμα  του άθικτό και κατασκευάζουμε μια πορσελάνινη κατασκευή, η οποία συγκολλάται στο δόντι και αναπληρώνει άριστα τους ιστούς που λείπουν.

- Επιστημονικά τεκμηριωμένος θεραπευτικός σχεδιασμός (evidence based dentistry)

- Ανώδυνες χειρουργικές διαδικασίες

- Χειρουργικές διαδικασίες, οι οποίες σέβονται τους φυσικούς ιστούς και σχεδιάζονται έτσι ώστε να προκαλέσουν την λιγότερη δυνατή ενόχληση στους ασθενείς.

Φροντίδα και δέσμευση:

Χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό, σχεδιασμένο για ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία και έχοντας πάντα ως πρώτη προτεραιότητα το συμφέρον του ασθενή. Σας προσφέρουμε ένα καθαρό και σύμφωνα με τα σύγχρονα οδοντιατρικά πρωτόκολλα αποστειρωμένο περιβάλλον.

Τιμολογιακή πολιτική

Αφού επισκεφθείτε το ιατρείο μας και ολοκληρωθεί ο κλινικός και ακτινολογικός έλεγχος θα σας ετοιμάσουμε ένα σχέδιο θεραπείας. Αυτό θα περιγράφει τις οδοντιατρικές θεραπείες στις οποίες θα πρέπει να υποβληθείτε, το χρονοδιάγραμμα και το σχετικό κόστος.

Από την στιγμή που συμφωνήσετε στο σχέδιο θεραπείας δεσμευόμαστε ότι δεν θα υπάρχουν έξτρα χρεώσεις, πλέον αυτών που αρχικά περιεγράφηκαν στο σχέδιο θεραπείας.

Συνεχής ενημέρωση

Είμαστε στη διάθεσή σας προκειμένου να λύσουμε κάθε απορία για την θεραπείας σας κάθε στιγμή. Μην διστάσετε να ρωτήσετε οτιδήποτε σας απασχολεί.

Άνεση - εξάλειψη του φόβου για τον οδοντίατρο

Όλες οι οδοντιατρικές πράξεις λαμβάνουν χώρα με επαρκή τοπική αναισθησία, ανώδυνα. Είμαστε πάντα στην διάθεση σας να σας εξηγήσουμε βήμα προς βήμα τις διαδικασίες που ακολουθούμε και να λύσουμε κάθε απορία σας, ώστε να νιώσετε πιο άνετα.

Επιστημονικά υπεύθυνος

Ο επιστημονικά υπεύθυνος της κλινικής «dentalworks.gr» Dr. Μιχάλης Τσιτσικόπουλος είναι Χειρουργός Οδοντίατρος με εξειδίκευση στην Οδοντική Εμφυτευματολογία και πολύχρονη εμπειρία τόσο στην τοποθέτηση εμφυτευμάτων, όσο και την αποκατάσταση τους.

Ωστόσο εκτός από τα οδοντικά εμφυτεύματα, στην κλινική μας προσφέρουμε οδοντιατρικές υπηρεσίες αισθητικής οδοντιατρικής, όπως όψεις πορσελάνης, λεύκανση και ορθοδοντική θεραπεία Invisalign.

Υπηρεσίες – Θεραπείες

  • Οδοντικά εμφυτεύματα
  • Invisalign® (invisible braces)
  • Όψεις και στεφάνες (θήκες) πορσελάνης
  • Λεύκανση

Απολύμανση-Αποστείρωση

Προστατεύοντας την υγεία των ασθενών και του προσωπικού μας, ακολουθούμε όλες τις σύγχρονες οδηγίες για την απολύμανση- αποστείρωση στο ιατρείο, καθώς και για την απόρριψη μολυσματικών αποβλήτων.

Τρόποι πληρωμής

Δεχόμαστε πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες

Προσφέρουμε άτοκες δόσεις

Σας προσφέρουμε ένα ιδανικό περιβάλλον και τις καλύτερες προϋποθέσεις  για να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί με επιτυχία το οδοντιατρικό σας ταξίδι.

Μάθετε περισσότερα για τον Χειρουργό Οδοντίατρο Μιχαήλ Τσιτσικόπουλο.

phone_copy.png