Μιχάλης Τσιτσικόπουλος D.D.S.

Χειρουργός Οδοντίατρος - Εμφυτευματολόγος

Μιχαήλ Μ. Τσιτσικόπουλος - Χειρουργός Οδοντίατρος

Σας καλωσορίζουμε στο οδοντιατρείο μας.

Η κλινική μας εξειδικεύεται στα Οδοντικά Εμφυτεύματα και την Αισθητική Οδοντιατρική. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους ασθενείς μας υψηλής ποιότητας οδοντιατρική φροντίδα.

Επιδιώκουμε να εκπαιδεύσουμε τους ασθενείς μας στην αποτελεσματική καθημερινή φροντίδα, και να τους ενθαρρύνουμε σε συστηματικές οδοντιατρικές επισκέψεις για τακτικό έλεγχο. Με το τρόπο αυτό διαγιγνώσκουμε τα όποια προβλήματα έγκαιρα, με αποτέλεσμα η θεραπεία να είναι λιγότερο επεμβατική για τον ασθενή..

Περισσότερα

Τeeth in a day - Δόντια σε μια ημέρα

Ο παραπάνω όρος περιγράφει την ολική αποκατάσταση του στόματος με εμφυτεύματα και σταθερές γέφυρες, σε μία ημέρα. Δηλαδή, ο ασθενής δεν μένει ούτε μια ημέρα χωρίς σταθερά δόντια.

Στην περίπτωση απώλειας όλων των δοντιών, η τοποθέτηση 4-7 εμφυτευμάτων σε καίριες, με ακρίβεια υπολογισμένες θέσεις, προσφέρει ασφαλή βάση για την εφαρμογή σταθερής γέφυρας που καλύπτει όλο το στόμα.

instagram

Reviews

Maro Kenanidou
Maro Kenanidou
22/09/2021
Ο φόβος μου ήταν ο μεγαλύτερος εχθρός για τα δόντια μου. Φυσικά και έφτασα σε ένα σημείο πολύ δύσκολο. Εμπιστεύτηκα τον Κο Τσιτσικόπουλο και έβαλα εμφυτεύματα σε άνω και κάτω γνάθω. Ό τι μου είπε...Έτσι και έγινε. Έκανε και κάνει ό τι πρέπει. Τώρα είμαι στην τελική ευθεία και ευχαριστώ πολύ που βρέθηκε στον δρόμο μου και μου χάρισε απλόχερα το χαμόγελό μου!!!
Constantinos Iliopoulos
Constantinos Iliopoulos
17/09/2021
Πολύ καλός επιστήμων και άνθρωπος. Λεπτομερής και υπεύθυνος στη δουλειά του.
_Annia_
_Annia_
16/09/2021
Ειναι πολύ ευγενικος, προσιτος και παντα προθυμος να σου εξηγήσει με απλα λογια ο,τι τον ρωτήσεις! Τον εμπιστευτηκα για ενα θεμα ορθοδοντικης και τον συστήνω και σε εσας!
tasos mameletzis
tasos mameletzis
23/08/2021
Εξαιρετικός γιατρός και άκρως επαγγελματίας. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Κorina Κotoula
Κorina Κotoula
20/08/2021
Εξαιρετικός ιατρός! Εκτός από γνώσεις, έχει μεγάλη ευγένεια και σχολαστικότητα. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

Επικοινωνήστε μαζί μας