Μιχαήλ Μ. Τσιτσικόπουλος - Χειρουργός Οδοντίατρος

Lightroom 6954 ph

Σας καλωσορίζουμε στο οδοντιατρείο μας.

Η κλινική μας εξειδικεύεται στα Οδοντικά Εμφυτεύματα και την Αισθητική Οδοντιατρική. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους ασθενείς μας υψηλής ποιότητας οδοντιατρική φροντίδα.

Επιδιώκουμε να εκπαιδεύσουμε τους ασθενείς μας στην αποτελεσματική καθημερινή φροντίδα, και να τους ενθαρρύνουμε σε συστηματικές οδοντιατρικές επισκέψεις για τακτικό έλεγχο. Με το τρόπο αυτό διαγιγνώσκουμε τα όποια προβλήματα έγκαιρα, με αποτέλεσμα η θεραπεία να είναι λιγότερο επεμβατική για τον ασθενή,

Αντιλαμβανόμαστε ότι η υγεία του στόματος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη γενική υγεία των ασθενών μας και φροντίζουμε για αυτή.

Ενημερωνόμαστε συστηματικά για τις εξελίξεις στα υλικά και τις νέες τεχνικές, ώστε να προσφέρουμε στους ασθενείς μας την πιο σύγχρονη, επιστημονικά τεκμηριωμένη θεραπευτική προσέγγιση. Οι ασθενείς μας έχουν πρόσβαση σε κάποιες από τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες της μοντέρνας οδοντιατρικής.

Επενδύουμε στον ιατρικό εξοπλισμό και την δια βίου εκπαίδευση, με τελικό αποδέκτη τον ασθενή.

Στόχος μας η ελάχιστα παρεμβατική οδοντιατρική. Αυτό σημαίνει ότι επιλέγουμε διαδικασίες, οι οποίες θα επιφέρουν το επιδιωκόμενο θεραπευτικό αποτέλεσμα με σεβασμό στους φυσικούς ιστούς.

Γνωρίζουμε ότι το χαμόγελο σας συμβάλλει σημαντικά στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή. Ένα υγιές χαμόγελο σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και ασφάλεια στις συναναστροφές σας.

Στην οδοντιατρική κλινική «dentalworks.gr» είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε σε ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον και να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή θεραπεία, ανώδυνα και με ασφάλεια.

Θέλουμε να αφουγκραστούμε τις ανάγκες σας, να αντιληφθούμε τις προσδοκίες σας και να ανταποκριθούμε σε αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κύριοι άξονες του σχεδιασμού της θεραπείας σας είναι συνοπτικά οι παρακάτω:

  • Πρόληψη
  • Σύγχρονες θεραπείες και τεχνικές- Ελάχιστη παρέμβαση (minimal invasive procedures)
  • Επιστημονικά τεκμηριωμένος θεραπευτικός σχεδιασμός
  • Ανώδυνες διαδικασίες
  • Εκπλήρωση των προσδοκιών σας
  • Συντήρηση του αποτελέσματος

Σας προσφέρουμε ένα ιδανικό περιβάλλον για να ξεκινήσετε το οδοντιατρικό σας ταξίδι.

bannerBottom